Як видалити зв’язок між ігровим сайтом та Facebook

Ігри Facebook покладаються на доступ до вашого профілю, щоб публікувати оновлення на своїй стіні та підключатися до своїх друзів. Щоразу, коли ви встановлюєте гру або додаток у своєму обліковому записі Facebook, ви дозволяєте грі отримувати доступ до певних аспектів ваших даних Facebook. Якщо ви закінчили певну гру і більше не хочете, щоб гра мала доступ до вашого облікового запису Facebook, видаліть гру, щоб повністю розірвати зв’язок.

1

Клацніть на стрілку меню у верхньому правому куті екрана Facebook.

2

Натисніть «Налаштування облікового запису» зі спадного меню.

3

Натисніть “Програми” в лівій частині екрана.

4

Клацніть на “X” праворуч від гри, яку ви хочете видалити зі свого облікового запису Facebook. З'явиться діалогове вікно підтвердження.

5

Натисніть кнопку «Видалити».