Що робить блокування на Tumblr?

Tumblr - це соціальна мережа, побудована на обміні вмістом з іншими, що робить її чудовим місцем для обміну своїми продуктами та послугами під час взаємодії з послідовниками. Однак, якщо ви маєте справу зі спамом чи домаганнями, можливо, вам доведеться заблокувати певних користувачів. Функція ігнорування Tumblr працює дещо інакше, ніж загальний блок, але все одно надає вам параметри, щоб запобігти спілкуванню з вами або перегляду ваших оновлень на їхній інформаційній панелі.

Що робить блокування

Блокування когось на Tumblr в першу чергу заважає цьому користувачеві спілкуватися з вами будь-яким способом. Він не зможе нічого побачити від вас на своїй інформаційній панелі, а ви не побачите його на своїй панелі інструментів. Він також не зможе надсилати вам будь-яких повідомлень. Якщо ви вже стежите за цим користувачем, вам не потрібно скасувати його підписку, щоб це набрало чинності.

Що блокування не робить

Блокування не заважає комусь бачити ваш блог поза своєю інформаційною панеллю. Якщо хтось хоче побачити ваш щоденник, він все одно може перейти безпосередньо за URL-адресою вашого блогу, щоб переглянути всі ваші дописи, але він не зможе взаємодіяти з вами під заблокованим іменем користувача. Блокування когось також не надсилає цій людині повідомлення про те, що ви заблокували його, хоча він може помітити це самостійно.

Як заблокувати когось

Щоб заблокувати когось, спочатку потрібно знати URL-адресу його блогу або його ім’я користувача. Відвідайте сторінку Tumblr Ignored Users (див. Посилання в Ресурсах), а потім введіть URL-адресу або ім’я користувача в текстове поле. Після того, як ви когось заблокуєте, у вас є можливість повідомити цю особу до персоналу Tumblr за зловживання, домагання або спам. Користувачам Tumblr також не надсилаються жодні повідомлення, якщо ви вирішите повідомити про них з будь-якої причини. Ви також можете в будь-який час припинити ігнорування будь-якої людини, натиснувши "Зупинити ігнорування" поруч із її іменем.

Створення приватних блогів

Якщо вас турбує конфіденційність, один із способів створити блог, за яким слід лише схвалені вами особи, - створити захищений паролем блог. Хоча ви не можете увімкнути це для свого основного блогу, ви можете створити додатковий щоденник на своїй інформаційній панелі та таким чином увімкнути опцію захисту паролем. Натисніть кнопку зі стрілкою вниз поруч із назвою вашого блогу у верхньому правому куті інформаційної панелі, а потім натисніть "Створити новий щоденник". Вибравши потрібну назву та URL-адресу, виберіть «Захистити цей блог паролем», а потім введіть пароль, який ви хочете, щоб люди ввели для перегляду вашого блогу.