Як так, деякі фотографії, на яких я позначений у Facebook, не бачать друзі?

Завантаження та позначення фотографій у Facebook дозволяє зв’язуватися з друзями та ділитися пам’ятними, особливими або кумедними моментами із вашого життя. За допомогою налаштувань конфіденційності Facebook ви контролюєте видимість вмісту, який ви розміщуєте на Facebook. Якщо ваші друзі не можуть переглядати ваші позначені фотографії на Facebook, швидше за все, ви налаштували свої налаштування конфіденційності, щоб заважати їм це робити. Ви можете виправити це всього за кілька кліків.

Ваші позначені фотографії

Якщо ваші друзі не можуть переглядати фотографії, які ви завантажили та на яких вас позначили, проблема майже напевно пов’язана з вашими налаштуваннями конфіденційності. Увійдіть у свій обліковий запис Facebook, використовуючи свою електронну адресу та пароль. Відкрийте спадне меню "Обліковий запис", клацнувши вкладку у верхньому правому куті будь-якої сторінки. Клацніть опцію "Налаштування конфіденційності", щоб налаштувати параметри конфіденційності. Поставте прапорець біля пункту "Дозволити друзям людей, позначених моїми фотографіями та публікаціями, бачити їх", щоб дозволити друзям друзів отримувати доступ до завантажених вами фотографій. Клацніть на посилання "Налаштувати налаштування". На отриманій сторінці відкрийте спадне меню «Публікації мною» та виберіть опцію, щоб зробити ваші фотографії видимими для всіх, «Друзі друзів» або «Тільки друзі», або виберіть «Налаштувати»і використовуйте спливаюче вікно, щоб дозволити або обмежити видимість ваших фотографій для окремих користувачів. Клацніть на «Редагувати налаштування конфіденційності для існуючих фотоальбомів та відео», щоб налаштувати параметри конфіденційності для кожного з ваших альбомів. Використовуйте індивідуальне спадне меню під кожним альбомом, щоб встановити ваші налаштування для всіх фотографій в альбомі.

Фотографії ваших друзів із тегами

Якщо ваші друзі не можуть переглядати фотографії, на яких вас позначено, які завантажили інші друзі, можливо, ви зможете виправити це, налаштувавши параметри конфіденційності. Однак, якщо проблема пов’язана з налаштуваннями конфіденційності вашого друга, ваш єдиний варіант - запропонувати коригування з його боку. Увійдіть у свій обліковий запис Facebook, використовуючи свою електронну адресу та пароль. Відкрийте спадне меню "Обліковий запис", клацнувши вкладку у верхньому правому куті будь-якої сторінки. Клацніть опцію «Налаштування конфіденційності», щоб налаштувати параметри конфіденційності. Клацніть на посилання «Налаштувати налаштування» у розділі «Спільний доступ у Facebook». На отриманій сторінці прокрутіть до розділу "Речі, якими діляться інші", і відкрийте спадне меню "Фото та відео, на яких ви позначені". Виберіть параметр, щоб зробити ваші фотографії видимими для "Для всіх, "" Друзі друзів "або" Тільки друзі ", або виберіть параметр" Налаштувати "та скористайтеся спливаючим вікном, щоб дозволити або обмежити видимість ваших фотографій для окремих користувачів.

Позначення фотографій у Facebook

Отримайте доступ до фотографії, яку ви хочете позначити, шукаючи у своїх альбомах або альбомах своїх друзів. Клацніть на опцію "Позначити цю фотографію", яка з'явиться в нижньому лівому куті головної сторінки фотографії. Наведіть курсор на частину фотографії, яку ви хочете позначити, і починайте вводити своє ім’я. Виберіть своє ім’я з випадаючого списку.

Видалення тегів Facebook

Якщо ви бажаєте, щоб вас не позначили на певній фотографії Facebook, у вас є можливість видалити тег, незалежно від того, чи є ви власником фотографії чи ні. Щоразу, коли друг позначає вас на фотографії, ви отримуєте сповіщення на місці, а також повідомлення електронною поштою та текстом, якщо ви налаштовані на їх отримання. Ви можете натиснути на сповіщення, яке з’явиться у верхньому лівому куті будь-якої сторінки, після входу у свій обліковий запис. Клацніть на опцію «Видалити тег», яка з’являється поруч із вашим ім’ям під фотографією.