Як скинути налаштування Facebook

Налаштування налаштувань Facebook дає змогу отримати індивідуальний досвід користування Facebook, який підходить вам і вашому бізнесу. Якщо після зміни налаштувань ви виявите надлишок сповіщень або відсутність публікацій на вашій шкалі часу, можливо, буде виконано певну точну настройку. Хоча немає чарівної кнопки «Скинути», яка відновлює всі налаштування за замовчуванням, ви можете систематично скидати налаштування конфіденційності та налаштувань облікового запису, щоб змінити спосіб, яким Facebook керує вашою конфіденційністю, сповіщеннями, програмами та іншими функціями, якими ви регулярно користуєтесь.

1

Увійдіть у свій обліковий запис Facebook і натисніть піктограму у формі шестерні у верхньому правому куті будь-якої сторінки. Виберіть або “Параметри облікового запису”, або “Параметри конфіденційності” зі спадного списку, обидва з яких дозволяють отримати доступ до всіх налаштувань. За допомогою вкладок у лівій колонці сторінки, що виходить, скиньте свої налаштування.

2

Виберіть вкладку "Загальні", щоб внести зміни до таких налаштувань, як ваше ім'я, ім'я користувача та мережі, більшість з яких можна змінити лише один-два рази протягом життя вашого облікового запису. Виберіть вкладку "Безпека", щоб увімкнути або вимкнути такі налаштування, як сповіщення про вхід та схвалення, а також паролі додатків.

3

Використовуйте опції «Конфіденційність», «Графік часу та позначення» та «Блокування», щоб змінити налаштування того, як вас може знаходити Facebook та ким, а також тим, як інші можуть взаємодіяти з вами. За допомогою кнопок «Редагувати», які з’являються поруч із потрібними налаштуваннями, вносити та підтверджувати зміни. Налаштуйте інструмент вибору аудиторії, де він доступний, щоб визначити, як ви ділитесь своїм вмістом і як інші діляться вмістом з вами.

4

Клацніть на вкладках «Сповіщення» та «Мобільний телефон», щоб скинути свої налаштування щодо того, як Facebook повідомляє вас про діяльність, яка вас стосується. Параметри «Перегляд» та «Редагувати» дозволяють вносити та підтверджувати будь-які зміни. Клацніть на посилання «Видалити» на сторінці «Налаштування мобільного пристрою», щоб видалити свій номер мобільного з Facebook, вимкнувши тексти мобільних повідомлень Facebook. Використовуйте вкладку "Підписники", щоб увімкнути або вимкнути підписання, що дозволить недрузям бачити ваш загальнодоступний вміст.

5

Виберіть вкладку “Програми”, щоб скинути налаштування програм, якими ви та інші учасники Facebook користуєтесь. Клацніть на посилання «Редагувати», щоб змінити налаштування для окремих програм, або натисніть «Х», щоб повністю видалити програму.