Як дізнатись, чи хтось заблокував вас у Facebook

Якщо користувач блокує вас у Facebook, його хронологія стає вам видимішою, а його профіль не відображається в результатах пошуку чи списках друзів. Ви не можете надсилати повідомлення чи запити до друзів тому, хто заблокував вас. Оскільки Facebook видає, ніби користувач більше не має облікового запису на сайті, може бути важко з’ясувати, заблокувала вас людина чи видалила свій обліковий запис. Якщо клієнт, співробітник чи інший діловий контакт раптово зникли з вашого списку друзів, невелике розслідування виявить, чи вас заблокували.

1

Увійдіть у свій обліковий запис Facebook, а потім введіть в адресному рядку веб-браузера URL-адресу, пов’язану з обліковим записом користувача. Якщо ви не знаєте URL-адресу, пов’язану з профілем користувача, введіть ім’я та прізвище користувача в рядок пошуку Facebook.

2

Виберіть "Переглянути більше результатів", якщо профіль користувача не відображається на першому екрані результатів. Клацніть «Люди» в лівій колонці, а потім введіть місце, освіту чи робоче місце у наданій області, якщо відомо, щоб звузити результати.

3

Вийдіть зі свого облікового запису Facebook, якщо користувач не відображається в результатах пошуку або якщо обліковий запис користувача не завантажується після переходу до відповідної URL-адреси.

4

Почніть новий пошук користувача в пошуковій системі. Якщо користувач відображається в результатах пошуку, коли ви вийшли з системи, користувач заблокував вас.

5

Введіть такий пошуковий термін в Google, якщо обліковий запис користувача не з’являється після пошуку у Facebook: facebook.

Замініть ім’я та прізвище користувача. Якщо у користувача загальне ім’я, додайте також рідне місто або поточне місто цієї людини до рядка пошуку.

6

Відкрийте кожен результат у новому вікні чи вкладці. Якщо ви можете знайти профіль користувача в результатах пошуку Google, увійдіть назад у Facebook, перебуваючи на його сторінці облікового запису. Якщо з’являється помилка, яка повідомляє, що користувача не існує, або якщо вас переспрямовано у ваш профіль, вас заблокували.