Як змінити налаштування конфіденційності в Twitter, щоб ніхто не бачив мої твіти

Як користувач Twitter, у вас є можливість публічно показувати свої твіти або залишати їх приватними. Приватні твіти відображаються лише тим людям, які стежать за вами. За замовчуванням ваші твіти є загальнодоступними, але ви можете легко змінити налаштування конфіденційності в будь-який час. Зміни набувають чинності негайно та впливають на всі ваші минулі твіти.

Обмеження

Коли ваші налаштування конфіденційності встановлені для захисту ваших твітів, мають місце певні обмеження. Наприклад, ви повинні вручну схвалити кожен новий запит підписників - залежно від ваших налаштувань сповіщення, ви отримуєте текстове або електронне повідомлення з повідомленням про новий запит підписників. Ваші твіти також не відображаються в пошукових системах. Крім того, коли фоловер ретвітує вас, лише інші фоловери можуть бачити ретвітне повідомлення.

Захист твітів

Клацніть на піктограму у формі гвинтика на домашній сторінці вашого облікового запису Twitter, виберіть «Налаштування», а потім натисніть вкладку «Безпека та конфіденційність», щоб переглянути всі варіанти захисту вашого облікового запису. Установіть прапорець «Захистити мої твіти», а потім натисніть «Зберегти зміни». Ви повинні повторно ввести свій пароль, щоб підтвердити зміни. Перевірте, що ваші твіти зараз приватні, переглянувши ваш профіль: поруч із вашим іменем користувача в заголовку повинен з’явитися значок замка.